Voetbaldagen

Sportklik organiseert op Sportpark Ezinge (velden FC Meppel, maar op aanvraag ook mogelijk op andere locatie bij), tijdens de schoolvakanties, de ‘Sportklik Voetbaldagen’.
Tijdens deze leerzame dagen zijn alle F-E-D-pupillen en C-junioren welkom om veel plezier te beleven aan het voetballen.
Beide dagen zullen een thema krijgen waarin ’s ochtends voornamelijk getraind wordt om in het middagprogramma zo sterk mogelijk met je team voor de dag te komen.
Tussendoor wordt er voor een complete lunch en drinken gezorgd en de dagen worden afgesloten met een extra activiteit. 

De dagen beginnen om 10.00 en duren tot 16.00 uur. Aan het begin van de 2 dagen zal iedereen ingedeeld worden in een team dat onder begeleiding staat van enthousiaste trainers.

Inschrijven is vanaf aankondiging van de data mogelijk! Er is namelijk een maximaal aantal deelnemers van 64!
Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, adres, tel. nr., leeftijd en in welk team je bij jouw vereniging speelt.
De kosten voor deze 2 dagen of losse dag moeten worden overgemaakt op rekening nummer: 1561.54.242 tnv Sportklik met vermelding van; deelname voetbaldagen 2013.

Veel voetbalplezier en hopelijk tot ziens op de voetbaldagen
Over ons


Dirk Jan van der Meulen (1977) werd op jonge leeftijd lid van voetbalvereniging FC Meppel. Speelde in z'n seniorentijd ook bij
VV Staphorst (1e klas) en bij de Hoofdklasser SC Genemuiden. Sinds 2009 is hij weer terug op het oude nest. In het dagelijks leven is Dirk jan werkzaam als Fysiotherapeut bij Zorgcombinatie Noorderboog en als freelance sportjournalist bij Boom regionale uitgevers.


Wat wij bieden

Heb je vragen? Of ben je nieuwsgierig geworden naar één of meerdere van onze producten? Aarzel niet om contact op te nemen! Wij zullen proberen zo snel mogelijk een reactie te geven.