Korfbalclinic

Korfbalclinics: Voor kinderen, maar ook voor trainers!!!
Sportklik kan voor u op locatie clinics verzorgen voor uw eigen jeugdspelers en/of jeugdspelers van omliggende verenigingen.
Daarnaast kan Sportklik clinics verzorgen om uw eigen jeugdtrainers bij te scholen.
In samenwerking met topspelers, zoals oa Casper Boom, zal korfbaltrainer Daniël Hulzebosch een onvergetelijke clinic voor de betrokkenen verzorgen waar een ieder met een tevreden gevoel op terug zal kijken.
Over de inhoud van de clinic kunnen vooraf afspraken gemaakt worden. Eigen thema’s terug willen zien komen tijdens de clinic, is voor Sportklik geen enkel probleem!

Voor vragen en/of boekingen kunt u contact opnemen met Dirk Jan van der Meulen.
Over ons


Dirk Jan van der Meulen (1977) werd op jonge leeftijd lid van voetbalvereniging FC Meppel. Speelde in z'n seniorentijd ook bij
VV Staphorst (1e klas) en bij de Hoofdklasser SC Genemuiden. Sinds 2009 is hij weer terug op het oude nest. In het dagelijks leven is Dirk jan werkzaam als Fysiotherapeut bij Zorgcombinatie Noorderboog en als freelance sportjournalist bij Boom regionale uitgevers.


Wat wij bieden

Heb je vragen? Of ben je nieuwsgierig geworden naar één of meerdere van onze producten? Aarzel niet om contact op te nemen! Wij zullen proberen zo snel mogelijk een reactie te geven.